Commercieel vastgoed ontwikkelen

AM RED is in staat om ambitieuze visies te vertalen in haalbare business cases, of het nu gaat om duurzame en inspirerende  werkomgevingen of om sfeervolle winkelgebieden. AM RED ontwikkelt projecten niet alleen in opdracht van klanten maar ook deels voor eigen rekening en risico. Onze creatieve aanpak wordt gevoed door een extensieve ervaring met complexe projecten.

Centraal in de Hilversumse wijk Kerkelanden ligt het winkelcentrum Kerkelanden. Het oorspronkelijke winkelcentrum is eind jaren ’60 gebouwd, heeft een introvert karakter en is enigszins gedateerd. Het overgrote deel van de huidige winkeliers wilde graag uitbreiden. AM RED signaleerde hier kansen en is met DELA Vastgoed om tafel gegaan om het winkelcentrum opnieuw op de kaart te zetten.

In het winkelcentrum zitten zo’n 25 huurders. AM RED is met allen in gesprek gegaan om ieders wensen nauwkeurig in kaart te brengen. Het was alles of niets, iedere huurder moest instemmen met de plannen om het plan überhaupt te kunnen maken en om het te kunnen laten slagen. Samen met hen en DELA Vastgoed hebben we het ideale toekomstscenario neergezet: een gerenoveerd, toekomstbestendig winkelcentrum, uitgebreid van 6.624 m² naar 8.833 m², met vooruitgang voor iedere huurder. Het nieuwe winkelcentrum wordt een inspirerende plek waar men van alle gemakken voorzien de dagelijkse boodschappen kan doen en waar buurtbewoners zich thuis voelen en elkaar kunnen ontmoeten. In deze opgave stellen we voorop dat we alle klanten willen ontzorgen en ontlasten, van opdrachtgever tot eindgebruiker. We verwijzen hier dan ook graag naar het motto van DELA, namelijk ‘Regel het goed, voor elkaar’.

  • Kerkelanden - Hilversum
  • Kerkelanden - Hilversum
  • Kerkelanden - Hilversum
  • Kerkelanden - Hilversum
  • Kerkelanden - Hilversum
  • Kerkelanden - Hilversum

De herontwikkeling is in nauwe samenwerking met de gemeente Hilversum tot stand gekomen. Het ontwerp is in handen van Buro van der Goes. Bouwbedrijf Pennings voerde het project gefaseerd uit, waarbij het winkelcentrum en alle huurders volledig door bleven functioneren. Op 12 mei 2017 is het winkelcentrum feestelijk geopend.

Het winkelcentrum Kerkelanden is genomineerd voor de NRW Jaarprijs 2017.

Ook benieuwd naar wat onze dienstverlening voor uw vastgoedvraagstuk kan betekenen?
Neem contact op om een afspraak te maken!