TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Top Vastgoed en AM RED openen het nieuwe centrum Brouwerspoort in Veenendaal

Geplaatst op 22 augustus 2018

Het door Top Vastgoed en AM Real Estate Development ontwikkelde plan Brouwerspoort in Veenendaal wordt op donderdag 23 augustus geopend. Wethouder Engbert Stroobosscher verricht de officiële openingshandeling van de in Brouwerspoort gevestigde Hoogvliet supermarkt.

Het plan omvat ruim 5.800 m2 winkelruimte, 18 huurappartementen en een parkeerdek met ruim 200 parkeerplaatsen. Het project is ontwikkeld door Top Vastgoed en AM RED en ligt in het kernwinkelgebied van Veenendaal.

Hoogvliet Beheer heeft de winkelruimte en het parkeerdek van Top Vastgoed en AM RED aangekocht en opent er nu een Hoogvliet supermarkt van 2.900 m2. De bestaande Hoogvliet supermarkt aan de Kerkewijk in het centrum van Veenendaal wordt gesloten. De naastgelegen commerciële ruimten zijn verhuurd en worden eind september/begin oktober in gebruik genomen. De 18 huurappartementen zijn verkocht aan een particuliere belegger.

Bouwbedrijf De Vries en Verburg is de aannemer. Het ontwerp is van Moke Architecten uit Amsterdam. Het volledige projectmanagement is in handen van FiMek Estate uit Zaltbommel.

Top Vastgoed en AM RED ontwikkelen in Brouwerspoort gezamenlijk het bouwproject 12-13 in een 50/50 joint-venture, voor eigen rekening en risico. Top neemt daarbij de commerciële ontwikkeling van de plannen op zich, terwijl AM RED voor de technische uitwerking zorgt. Een groot gedeelte van het masterplan Brouwerspoort is inmiddels uitgevoerd. Met de opening van project 12-13 komt de afronding van het complete plan Brouwerspoort in zicht.

Deel dit bericht:

Contact

Ptolemaeuslaan 80
3528 BP Utrecht
Postbus 4052
3502 HB Utrecht
T : +31 (0) 30 281 73 00
E: info@amred.nl
KvK: 13012255
www.am.nl

Download hier onze folder