Aan de zuidkant van het Centraal Station van Eindhoven ontwikkelt AM RED Lichthoven. Lichthoven is een kwalitatief hoogwaardige ontwikkellocatie in een bestaand gebied. Het project kenmerkt zich door het gevarieerde programma en de diversiteit in bouwhoogten. 15.000 m² is gereserveerd voor het Studenthotel met 400 kamers, met daarnaast ruimte voor 13.500m² voor wonen en nog eens 33.500m² kantoorruimte.

Het ontwerp van Lichthoven is van ArchitectenCie en bestaat uit een ensemble van gebouwen met een levendige veelheid aan functies. Direct grenzend aan het Stationsplein, dat via een doorgang wordt verbonden met een groen hof in het hart van Lichthoven. Hier verrijst een imposante woontoren, met op de begane grond hoogwaardige horeca. Daarnaast komt een kantoortoren, een beeldbepalend hoogteaccent in het nieuwe gebied. In het oog springend en herkenbaar voor treinreizigers, bewoners en bezoekers van de stad.

  • Lichthoven - Eindhoven
  • Lichthoven - Eindhoven
  • Lichthoven - Eindhoven
  • Lichthoven - Eindhoven
  • Lichthoven - Eindhoven
  • Lichthoven - Eindhoven

Het motto van Lichthoven is ‘Omring je met de Stad’. Het wordt niet alleen een verbindingsgebied met de stad, maar ook een prettige locatie om te verblijven. Gesitueerd midden in het bruisende centrum van een stad die zich ontwikkelt tot culturele en creatieve hotspot. AM RED streeft er samen met BAM Bouw en Techniek regio Zuid naar het gebouw eind 2016 op te leveren. Voor meer informatie zie www.lichthoven.nl

Ook benieuwd naar wat onze dienstverlening voor uw vastgoedvraagstuk kan betekenen?
Neem contact op om een afspraak te maken!

Contact

Ptolemaeuslaan 80
3528 BP Utrecht
Postbus 4052
3502 HB Utrecht
T : +31 (0) 30 281 73 00
E: info@amred.nl
KvK: 13012255
www.am.nl

Download hier onze folder