Integraal project- & procesmanagement

Binnen integraal project- en procesmanagement zijn wij klantgericht. We doen ons gewone werk ongewoon goed en maken onze belofte waar om projecten binnen planning en budget te realiseren. We betrekken de juiste specialistische samenwerkingspartners om tot oplossingen te komen. We maken daarbij gebruik van beschikbare tools en leveren toegevoegde waarde voor een scherpe prijs.

In 2012 werd het Fries Museum de trotse eigenaar van het nieuwe museumgebouw op het Wilhelminaplein in Leeuwarden. De Friese architect Abe Bonnema liet bij zijn overlijden achttien miljoen euro na om een nieuw museum te bouwen, ontworpen door Hubert Jan Henket in samenwerking met Bonnema architecten. Namens het Fries Museum heeft AM RED (voormalig IPMMC) als gedelegeerd opdrachtgever de gehele ontwikkeling van het museum begeleid. Het project omvat 8.800 m² met daarin o.a. 32 museumzalen, een museumcafé, museumwinkel en filmhuis met drie zalen.

  • Het Fries Museum - Leeuwarden
  • Het Fries Museum - Leeuwarden
  • Het Fries Museum - Leeuwarden
  • Het Fries Museum - Leeuwarden
  • Het Fries Museum - Leeuwarden
  • Het Fries Museum - Leeuwarden

Naast proces- en projectmanagement hebben we de volledige budgetbewaking en subsidieverantwoording, adviseur selecties, aanbesteding, directievoering en toezicht voor onze rekening genomen. Met name de (politieke) besluitvorming en het feit dat er in het Nieuw Zaailand project sprake was van drie opdrachtgevers was erg uitdagend. Tijdens de bouw is ook besloten om het filmhuis een plek in het nieuwe museum te geven. Deze wijziging is zonder planningsconsequenties en binnen de budgettaire kaders gerealiseerd. Ook na oplevering staan we klaar voor onze klant met advies en begeleiding. Alles bij elkaar opgeteld: het geheel ontzorgen van de betrokkenen én een oplevering van het gebouw binnen planning en budget, maakt ons met recht trots. Vandaar dat we u graag voorstellen: het Fries Museum, een nieuwe huiskamer, een Fries topstuk.

Ook benieuwd naar wat onze dienstverlening voor uw huisvestingsvraagstuk kan betekenen?
Neem contact op om een afspraak te maken!