TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

AM sluit huurovereenkomst met De Beren restaurants in toekomstige Horecawand in Hengelo

Geplaatst op 3 oktober 2019

Gebiedsontwikkelaar AM heeft een huurovereenkomst gesloten met De Beren restaurants. Zij zal zich als eerste huurder vestigen in de toekomstige horecawand aan het Burgemeester Jansenplein te Hengelo. Hiermee komt de realisatie van de horecawand een belangrijke stap dichterbij.

De invulling van de horecawand aan het Burgemeester Jansenplein wordt concreter nu restaurant ‘De Beren Hengelo’, onderdeel van een landelijke keten, zich hier als eerste partij gaat vestigen. De aanleg van het plein is al gestart en de realisatie hiervan is naar verwachting eind mei 2020 afgerond. De horecawand bestaat uit een commerciële plint van in totaal circa 850 m2.
Hiervan gaat De Beren Hengelo circa 550 m2 in gebruik nemen. De overige invulling van het plan wordt momenteel verder door AM uitgewerkt.

“De gemeente juicht de komst van restaurant De Beren toe. Wij zien hierin een goede aanvulling op de reeds aanwezige horeca en verwachten dat dit zeker een impuls gaat geven aan de levendigheid van de binnenstad. Mooi ook dat het pal aan het evenementenplein ligt”, aldus wethouder Gerard Gerrits die de fysieke ontwikkeling van de binnenstad in zijn portefeuille heeft.
“De recente aankoop van het ‘Ebenau pand’ heeft deze ontwikkeling vlot getrokken en wij zien de verdere invulling van de horecawand met vertrouwen tegemoet.”

Deze verhuurtransactie is namens AM tot stand gebracht door Adhoc Horecamakelaars.

Over De Beren
De Beren staat bekend om haar kwalitatieve royale gerechten van de houtskoolgrill voor een vriendelijke prijs. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants door heel Nederland. De komende jaren zal de restaurantketen verder groeien, waardoor nog meer mensen kennis kunnen maken met de smaakvolle gerechten. Voor de locatie in Hengelo is De Beren nog op zoek naar een ambitieuze ondernemer die het restaurant gaat franchisen. Kijk voor de meer informatie en de mogelijkheden op www.beren.nl/franchise.
Deel dit bericht:

Contact

Ptolemaeuslaan 80
3528 BP Utrecht
Postbus 4052
3502 HB Utrecht
T : +31 (0) 30 281 73 00
E: info@amred.nl
KvK: 13012255
www.am.nl

Download hier onze folder