TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

AM RED feliciteert ProFit Gym met nieuwe vestiging in Assen Kloosterveste!

Geplaatst op 29 januari 2018

De nieuwe vestiging van ProFit Gym opende afgelopen zaterdag haar deuren in winkelcentrum Kloosterveste. De nieuwe sportschool van circa 1.100 m2 heeft een ruim aanbod aan fitness en groepslessen.

  • Foto fitness Assen 1
  • Foto Fitness Assen 2

In 2008 opende ProFit Gym haar eerste vestiging. Waar het voorheen de insteek had om alleen betaalbaar te zijn, is ProFit Gym de afgelopen jaren uitgegroeid tot een fitnessclub met een zeer breed sport- en serviceaanbod voor één all-in prijs. Naast de vestigingen in Zwolle, Hardenberg, Ommen en Dalfsen, heeft zij nu haar 7e vestiging geopend in Assen.

Met het aantrekken van ProFit Gym wordt winkelcentrum Kloosterveste versterkt als winkelcentrum voor de wijk Kloosterveen.

Over AM RED
AM Real Estate Development is de dienstverlener met oplossingen voor huisvestingsuitdagingen in commercieel vastgoed. Zij biedt ontwikkelmanagement, of het nu gaat om (integraal) projectmanagement, ondersteuning bij het maken van de juiste keuzes middels een advies of het volledig uit handen nemen van vastgoed(her)ontwikkelingsvraagstukken. Zij realiseert met haar vastgoedprofessionals haalbare en creatieve oplossingen. AM RED is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

Deel dit bericht:

Contact

Ptolemaeuslaan 80
3528 BP Utrecht
Postbus 4052
3502 HB Utrecht
T : +31 (0) 30 281 73 00
E: info@amred.nl
KvK: 13012255
www.am.nl

Download hier onze folder