TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

CONSULT van AM RED breidt WELL-expertise uit na behalen WELL Accredited Professional (AP) Certificaat door Anne Biesheuvel

Geplaatst op 5 juli 2018

Anne Biesheuvel, projectcoördinator bij AM Real Estate Development (AM RED) en CONSULT van AM RED, heeft het WELL APTM Certificaat behaald van het International WELL Building InstituteTM. Hiermee behoort zij tot een selecte groep adviseurs in Nederland die zich inzetten op het gebied van gezondheid en het welzijn van gebruikers in de gebouwde omgeving. AM is erg trots op Anne en feliciteert haar met deze prestatie!

Anne Biesheuvel

Een WELL AP titel is een nieuwe en leidende titel die aanduidt dat men kennis en expertise heeft op het gebied van de WELL Building Standard en zich inzet voor het bevorderen van de gezondheid en het welzijn in gebouwen van mensen en communities.

Healthy Urban Living & Working
Het behalen van dit certificaat past binnen de strategie van AM. Bij stedelijke ontwikkeling gaat het steeds meer om kwaliteit van leven, daarom is Healthy Urban Living & Working één van de centrale thema’s. Bij AM RED brengen we dit in de praktijk bij het ontwikkelen van gezonde kantoren, zoals het WTC Utrecht. Bij CONSULT van AM RED houden de adviseurs zich bezig met het welzijn van gebruikers in de gebouwde omgeving en daarvoor komt de kennis die Anne heeft opgedaan om het certificaat te behalen erg goed van pas.

Over de WELL Building Standard
De WELL Building Standard is de eerste bouwstandaard die focust op de gezondheid en het welzijn van mensen in gebouwen. WELL is een bewijsstuk en prestatiegericht systeem voor het meten, certificeren en monitoren van concepten die impact hebben op de gezondheid en het welzijn van mensen in de gebouwde omgeving met de focus op lucht, water, voeding, licht, fitness, comfort en geest.

Deel dit bericht:

Contact

Ptolemaeuslaan 80
3528 BP Utrecht
Postbus 4052
3502 HB Utrecht
T : +31 (0) 30 281 73 00
E: info@amred.nl
KvK: 13012255
www.am.nl

Download hier onze folder