TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

AM en AM RED prominent op de Provada 2018

Geplaatst op 14 mei 2018

AM zal zich ook dit jaar prominent presenteren op de vastgoedbeurs Provada, die van dinsdag 5 juni tot en met donderdag 7 juni wordt gehouden in de RAI in Amsterdam.

De Provada heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot hét publiek-private ontmoetingspunt van partijen die actief zijn in de ruimtelijke ontwikkeling in Nederland. AM staat in de Hollandhal (hal 12, standnummer 8).

Vijf AM-kernthema’s
AM presenteert op haar stand dit jaar vijf kernthema’s die actuele invulling geven aan de missie van AM om toonaangevend, vernieuwend en inspirerend te zijn op het gebied van integrale duurzame gebiedsontwikkeling. De vijf thema’s zijn:
• De inclusieve stad;
• Gelukkig leven;
• Gedurfde duurzaamheid;
• Healthy Urban Living & Working;
• Stad- en gebiedmaker.

De AM-stand illustreert deze vijf thema’s met toonaangevende projecten, waaronder Bajes Kwartier (Gedurfde duurzaamheid) in Amsterdam, Zalmhaven (Stad- en gebiedmaker) in Rotterdam, WTC Utrecht (Healthy Urban Living & Working), B’Mine (De inclusieve stad) in Amsterdam en NPD Welkom Talent! (Gelukkig leven) in Utrecht.

In de ochtend prikkelende debatten op de stand
De ochtenden staan in het teken van scherpe debatten gekoppeld aan de AM-thema’s. Zo debatteert Maarten Markus, projectmanager duurzaamheid van AM, over ‘Gedurfde duurzaamheid’. Is er woensdagochtend een debat van Stef Weekers, adjunct-directeur CONSULT, over ‘Healthy Urban Living & Working’ en op donderdag ontvangt Hilde Blank, directeur AM Concepts, de Neprom met een onderwerp in het hart van de actualiteit: ‘Under pressure: hoe meerwaarde te blijven creëren in een markt die onder druk staat’.

Van Bijlmerbajes naar Bajes Kwartier
Vanzelfsprekend staat de voormalige Bijlmerbajes en het Bajes Kwartier op onze stand. AM laat bezoekers op een speelse manier kennis maken met materiaal van de voormalige Bijlmerbajes en toont de maquette van deze compleet nieuwe energieneutrale stadswijk van Amsterdam.

Lancering van onderzoek van AM naar stedelijke verdichting
Ook dit jaar presenteert AM een onderzoek. Tijdens de Provada staan we stil bij het meer dan actuele onderwerp ‘stedelijke verdichting’. Het onderzoek richt zich op het wonen in hoge bebouwingsdichtheid. Dit onderzoek heeft als doel te achterhalen welke omgevingskenmerken en stedenbouwkundige structuren in dergelijke hoogstedelijke buurten het meest aantrekkelijk zijn.

Deel dit bericht:

Contact

Ptolemaeuslaan 80
3528 BP Utrecht
Postbus 4052
3502 HB Utrecht
T : +31 (0) 30 281 73 00
E: info@amred.nl
KvK: 13012255
www.am.nl

Download hier onze folder