Projecten

Helix – Utrecht

Ter hoogte van het woongebied Leidsche Rijn zijn de afgelopen jaren al verschillende spectaculaire gebouwen gerealiseerd... Lees meer »

Hart van de Waalsprong – Nijmegen

Ook in de retail is duurzaamheid een onderwerp dat hoog op de agenda staat. AM en VanWonen vullen dit op een ambitieuze ... Lees meer »

Ringers Winkelcentrum – Alkmaar

AM Real Estate Development (AM RED) is als zowel eigenaar als ontwikkelaar betrokken bij de herontwikkeling van Ringers ... Lees meer »

WTC – Utrecht

De Utrechtse stationsomgeving staat bol van de dynamiek en vernieuwing. Hier ligt hét openbaar vervoersknooppunt van Ne... Lees meer »

Schalkwijk – Haarlem

Het hart van het naoorlogse woongebied Schalkwijk in Haarlem wordt door AM ingrijpend vernieuwd. Op de plek van een grot... Lees meer »

Urban Interactive District – Amsterdam

Het Arenapark, het nog te ontwikkelen kavel aan de Arenaboulevard in Amsterdam Zuidoost, wordt ontwikkeld tot een Urban ... Lees meer »

CROSSOVER – Amsterdam Zuidas

Het concept ‘CROSSOVER’ geeft vorm en inhoud aan de complexe ontwikkeling van het eerste deel van de A10-strook in d... Lees meer »

The Student Hotel – Eindhoven

The Student Hotel is een beproefd concept, waarbij studenten volledig gemeubileerde studentenappartementen voor korte of... Lees meer »

Kloosterveste – Assen

Het hart van het nieuwe woongebied Kloosterveen wordt gevormd door Kloosterveste. Het moderne voorzieningen- en winkelce... Lees meer »

Gasthuiskwartier – Den Bosch

Het ruim vijf hectare grote Gasthuiskwartier wordt de komende jaren getransformeerd naar een inspirerend woon-, winkel-,... Lees meer »

Lange Wemen – Hengelo

Het plangebied Lange Wemen ligt centraal in de binnenstad van Hengelo en wordt globaal begrensd door de Deldenerstraat, ... Lees meer »

De Voorwaarts – Apeldoorn

Bij de ontwikkeling van het gebied De Voorwaarts is AM RED is in dit project verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de... Lees meer »

Hoog Dalem – Gorinchem

Hoog Dalem De Hollandse Waterlinie is een begrip. Tot voor kort vooral bekend uit de geschiedenisboekjes, maar de princi... Lees meer »

Winkelcentrum Kerkelanden – Hilversum

AM Real Estate Development (AM RED) heeft met veel plezier én succes de herontwikkeling van het winkelcentrum Kerkeland... Lees meer »

Brouwerspoort – Veenendaal

AM ontwikkelt in samenwerking met de gemeente Veenendaal het centrumplan Brouwerspoort. Door de realisatie van Brouwersp... Lees meer »

Heuvellaan – Hilversum

Syntrus Achmea is eigenaar van het kantoorgebouw te Hilversum aan de Heuvellaan, dat bekend staat als het voormalige VAR... Lees meer »

ING Nederland – Amsterdam

AM RED heeft de afgelopen jaren diverse vastgoedprojecten voor ING voltooid. Van de ombouw van geldautomaten en de resty... Lees meer »

De Brauw Blackstone Westbroek – Amsterdam

‘Niet de zoveelste glazen kantoortoren’, dat was kort door de bocht de opdracht die De Brauw Blackstone Westbroek aa... Lees meer »

Allen & Overy – Amsterdam

Op initiatief van het advocatenkantoor Allen & Overy is het Rijksmonument het Apollo House, gelegen in Amsterdam Zui... Lees meer »

FrieslandCampina – Amersfoort

Begin 2011 nam FrieslandCampina haar nieuwe hoofdkantoor (22.600 m² bvo) in gebruik aan het Stationsplein in Amersfoort... Lees meer »

Contact

Ptolemaeuslaan 80
3528 BP Utrecht
Postbus 4052
3502 HB Utrecht
T : +31 (0) 30 281 73 00
E: info@amred.nl
KvK: 13012255
www.am.nl

Download hier onze folder