AM RED heeft de Vastgoedscan ontwikkeld om op efficiënte wijze vastgoed (zowel locaties als gebouwen) door te lichten op (verborgen) mogelijkheden. De Vastgoedscan kan breed worden ingezet.

De scan kan bijvoorbeeld worden gebruikt bij de bepaling van een nieuwe strategie voor een vastgoedobject en daarbij dienen als hulpinstrument in opmaat naar een herontwikkeling. Daarnaast wordt de scan ook gebruikt bij vastgoedverkoop om de mogelijkheden van een object voor een potentiële koper inzichtelijk te maken en daarmee de waarde te vergroten.

Afhankelijk van uw wensen kan de Vastgoedscan worden uitgebreid met diverse modules, namelijk Visualisatieadvies, Installatie Advies, Verduurzamen, Marktanalyse en Kostencalculatie.

Bijzonder aan de Vastgoedscan is dat deze tegen een lage vergoeding wordt aangeboden en geheel naar de smaak van de opdrachtgever kan worden ingericht. Het advies geeft een realistische blik op de mogelijkheden. Na afronding van de scan kan de opdrachtgever, zonder verdere verplichtingen, beslissen hoe verder te gaan. Desgewenst kan AM RED in samenwerking met de opdrachtgever het advies ten uitvoer brengen.

Download hier onze folder

Ook benieuwd naar wat onze dienstverlening voor uw vraagstuk kan betekenen?
Neem contact op om een afspraak te maken!

Contact

Ptolemaeuslaan 80
3528 BP Utrecht
Postbus 4052
3502 HB Utrecht
T : +31 (0) 30 281 73 00
E: info@amred.nl
KvK: 13012255
www.am.nl

Download hier onze folder