TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

AM RED aanwezig bij BBI’s Meeting of Minds over de waarde van gezonde gebouwen

Geplaatst op 26 januari 2018

De founding partners van Blue Building Institute, waaronder AM Real Estate Development, waren tijdens de eerste Meeting of Minds op 25 januari aanwezig om alles te horen over de laatste ontwikkelingen van gezonde en duurzame gebouwen.

Twee vernieuwers hebben het gezelschap helemaal up to date gebracht over de waarde van gezondheid en WELL voor de gebouwde omgeving.

Dana Pillai, Executive Director of WELL Living Lab, sprak over de laatste ontwikkelingen van wetenschappelijke onderzoek op het gebied van business cases van gezondheid in de gebouwde omgeving.

Nils Kok, Chief Economist at GeoPhy & Associate Professor at Maastricht University vertelde over de economische waarde van gezonde gebouwen en de lessons learnt van GRESB(doorlinken naar GRESB.com)* .

Beide ontwikkelingen laten zien dat een gezond (kantoor)gebouw niet alleen voordelen biedt voor de (medewerkers van de) huurder, maar ook wel degelijk financiële voordelen oplevert voor de eigenaren van vastgoed. Deze kennis is natuurlijk erg van belang en wordt gebruikt door AM Real Estate Development bij al haar kantoorontwikkelingen.

* The Global environmental, social and governance (ESG) Benchmark for Real Assets.

Klik hier voor een verslag van de interessante middag.

Deel dit bericht:

Contact

Ptolemaeuslaan 80
3528 BP Utrecht
Postbus 4052
3502 HB Utrecht
T : +31 (0) 30 281 73 00
E: info@amred.nl
KvK: 13012255
www.am.nl

Download hier onze folder