TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

AM tekent nieuw driejarig contract met Provada

Geplaatst op 20 september 2018

AM en Provada tekenden de nieuwe overeenkomst in het AM Huis in Utrecht. V.l.n.r.: Raymon van Miltenburg, Ronald Huikeshoven, Flip Kerkhoven, Gerhard Bolk, Michel Westbeek en Peter Schreuter

“We zijn verheugd onze goede samenwerking met de Provada de komende jaren te kunnen continueren. Wij benutten de Provada om de vele innovaties, concepten en projecten waaraan we werken te delen met publieke en andere private partijen in de ruimtelijke ontwikkeling. Daarnaast verstevigen wij onze vele contacten in dit werkveld en benutten wij de Provada om nieuwe mensen te leren kennen en inspiratie op te doen”, aldus Ronald Huikeshoven, directievoorzitter AM.

 AM is al jaren een vaste speler op de Provada en neemt in 2019 voor de veertiende keer deel. Op haar stand presenteerde zij dit jaar haar kernthema’s: Inclusieve stad, Gelukkig leven, Gedurfde duurzaamheid, Healthy urban living & working en Stad- en gebiedmaker. Deze thema’s geven invulling aan haar missie om toonaangevend, vernieuwend en inspirerend te zijn op het gebied van integrale duurzame gebiedsontwikkeling. Ook organiseerde AM debatten, presentaties, een bijeenkomst voor young professionals en andere activiteiten.

“Ik ben verheugd dat AM zich wederom voor een langere tijd heeft verbonden aan PROVADA. AM staat garant voor kwaliteit, inspiratie en klantbeleving. Waarden die wij als PROVADA ook hoog in het vaandel hebben”, aldus Flip Kerkhoven, Algemeen Directeur PROVADA.

AM RED maakt deel uit van AM (http://www.am.nl).

 

 

Deel dit bericht:

Contact

Ptolemaeuslaan 80
3528 BP Utrecht
Postbus 4052
3502 HB Utrecht
T : +31 (0) 30 281 73 00
E: info@amred.nl
KvK: 13012255
www.am.nl

Download hier onze folder