Actueel

AM: ‘Spiraaltrap in het atrium van Helix moest er hoe dan ook komen’

Geplaatst op 9 april 2020
Op een centrale plek in Nederland zag AM kansen die andere bedrijven niet zagen. In het Utrechtse Leidsche Rijn herrijst... Lees meer »

AM start bouw 10.000 m2 multi-tenant kantoor Helix in Utrecht Leidsche Rijn in volle gang

Geplaatst op 9 april 2020
De bouw van het nieuwe multi-tenant kantoorgebouw Helix in Utrecht Leidsche Rijn is onlangs van start gegaan. Er wordt o... Lees meer »

AM breidt aanbod horeca in Ringers Winkelcentrum Alkmaar verder uit met Burgerme

Geplaatst op 25 februari 2020
Gebiedsontwikkelaar AM heeft een huurovereenkomst gesloten met hamburgerformule Burgerme. Het betreft een unit met een o... Lees meer »

AM en BAM tekenen overeenkomst voor realisatie Helix Utrecht

Geplaatst op 13 januari 2020
Gebiedsontwikkelaar AM en BAM Bouw en Techniek – Projecten hebben de realisatieovereenkomst getekend voor de bouw ... Lees meer »

AM zet grote stap in ontwikkeling Ringers Winkelcentrum met feestelijke opening

Geplaatst op 12 november 2019
De uitbreiding van Ringers Winkelcentrum in Alkmaar is zaterdag op feestelijke wijze gevierd. Aan de noordzijde is Ringe... Lees meer »

‘Ringers Winkelcentrum heeft nu een duidelijke identiteit gekregen’

Geplaatst op 7 november 2019
AM heeft in Alkmaar een nieuw stukje stad ontwikkeld: Ringers Winkelcentrum. Een combinatie van voormalig winkelcentrum ... Lees meer »

AM sluit huurovereenkomst met De Beren restaurants in toekomstige Horecawand in Hengelo

Geplaatst op 3 oktober 2019
Gebiedsontwikkelaar AM heeft een huurovereenkomst gesloten met De Beren restaurants. Zij zal zich als eerste huurder ves... Lees meer »

AM verhuurt 7.000 m2 kantoorruimte aan VodafoneZiggo aan Stationsplein in Eindhoven

Geplaatst op 3 oktober 2019
AM ontwikkelt op het Stationsplein in Eindhoven een multi-tenant kantoorgebouw van circa 11.200 m2. Het kantoorgebouw is... Lees meer »

Feestelijke start bouw vernieuwing Centrum Schalkwijk in Haarlem

Geplaatst op 27 september 2019
Samen met gemeente Haarlem, winkeliers, buurtbewoners en winkelend publiek vierde gebiedsontwikkelaar AM de feestelijke ... Lees meer »

AM sluit overeenkomst met ANWB voor grotere unit in Ringers Winkelcentrum in Alkmaar.

Geplaatst op 19 september 2019
Gebiedsontwikkelaar AM breidt de huurovereenkomst met ANWB uit voor Ringers Winkelcentrum in Alkmaar. Naast het verlenge... Lees meer »

AM breidt aanbod horeca in Ringers Winkelcentrum verder uit met Heinde & Ver

Geplaatst op 1 augustus 2019
Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM heeft een huurovereenkomst gesloten met restaurantformule Heinde & Ver. Het betr... Lees meer »

AM sluit huurovereenkomst met Prénatal voor Ringers Winkelcentrum te Alkmaar

Geplaatst op 20 juni 2019
Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM heeft een huurovereenkomst gesloten met Prénatal voor een grootschalige winkelunit... Lees meer »

AM sluit huurovereenkomst voor Ringers Winkelcentrum met Only for Men

Geplaatst op 6 juni 2019
Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM heeft op woensdag op de Provada een huurovereenkomst gesloten met Only for Men voor ... Lees meer »

AM verkoopt 156 gasloze appartementen en 6.500m² winkelruimte in multifunctionele gebiedsontwikkeling Schalkstad Haarlem

Geplaatst op 6 juni 2019
AM heeft met Syntrus Achmea Real Estate & Finance een overeenkomst getekend over de verkoop van 156 appartementen en... Lees meer »

Discounter Aldi completeert supermarktaanbod in Hart van de Waalsprong in Nijmegen

Geplaatst op 11 april 2019
Gebieds- en vastgoedontwikkelaars AM en VanWonen creëren als ontwikkelcombinatie Hart van de Waalsprong CV een nieuw st... Lees meer »

Wat doet u aan beweging?

Geplaatst op 25 februari 2019
Voor de meeste mensen is elke dag bewegen vanzelfsprekend. Voor mensen met cerebrale parese (CP) is dat topsport. Iedere... Lees meer »

Succesverhaal WTC Utrecht

Geplaatst op 22 januari 2019
Vanaf het begin is Valentijn Kaal, ontwikkelingsmanager bij AM RED, nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van WTC U... Lees meer »

AM versterkt Ringers Winkelcentrum in Alkmaar met komst ToyChamp

Geplaatst op 21 januari 2019
Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM heeft een huurovereenkomst gesloten met ToyChamp voor een winkelunit met een oppervl... Lees meer »

Huurovereenkomst Hart van de Waalsprong en Hans Geveling voor twee supermarkten in energieneutraal winkelcentrum Nijmegen

Geplaatst op 19 december 2018
Ontwikkelcombinatie Hart van de Waalsprong CV (een samenwerking van AM en Van Wonen) heeft een overeenkomst getekend met... Lees meer »

Het Vastgoedsymposium 2018: Building Tomorrow – transitie naar de vastgoedketen van de toekomst

Geplaatst op 14 december 2018
Vrijdag 7 december heeft Het Vastgoedsymposium 2018 plaatsgevonden. Stef Weekers en Ron Haerkens waren hierbij namens AM... Lees meer »

AM versterkt winkelen en verblijven in Alkmaar: Noorder Arcade en voormalig Ringerspassage samen verder als ‘Ringers Winkelcentrum’

Geplaatst op 12 december 2018
Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM brengt het winkelcentrum Noorder Arcade en de voormalige Ringerspassage samen. Hierm... Lees meer »

Ontwikkeling centrumgebied Hart van de Waalsprong in Nijmegen stap dichterbij na aankoop grond door AM en VanWonen 

Geplaatst op 9 november 2018
Vandaag is een belangrijk moment in de ontwikkeling van het nieuwe centrumgebied Hart van de Waalsprong in deelgebied Ho... Lees meer »

SCNews – Gedurfde duurzaamheid

Geplaatst op 5 oktober 2018
Gedurfde duurzaamheid is één van de vijf centrale thema’s van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM. Dit houdt in dat ... Lees meer »

Steptember is geslaagd!

Geplaatst op 2 oktober 2018
Het is ons gelukt: bijna 3 miljoen stappen! De Steptember uitdaging zit erop … 28 dagen lang heeft AM RED zich met... Lees meer »

AM tekent nieuw driejarig contract met Provada

Geplaatst op 20 september 2018
AM en Provada tekenden de nieuwe overeenkomst in het AM Huis in Utrecht. V.l.n.r.: Raymon van Miltenburg, Ronald Huikesh... Lees meer »

Burgemeester van Zanen opent WTC Utrecht

Geplaatst op 17 september 2018
WTC Utrecht al voor de officiële opening voor 90 procent verhuurd Eerste grote kantoorgebouw in Nederland dat, naar ver... Lees meer »

Steptember uitdaging AM RED

Geplaatst op 13 september 2018
We gaan ervoor! Inmiddels zijn we 10 dagen fanatiek stappen aan het zetten om voor Steptember iedere dag het doel van mi... Lees meer »

Aftrap Hart van de Waalsprong – Nijmegen

Geplaatst op 12 september 2018
Wat een opkomst gisteren! En wat een enthousiasme tijdens de eerste bewonersavond voor Hart van de Waalsprong in Nijmege... Lees meer »

‘Bij elke ontwikkeling die we doen staan geluk en welbevinden centraal’

Geplaatst op 11 september 2018
Steden en wijken zo aantrekkelijk maken dat mensen er gelukkig wonen en leven. Dat is de opgave die AM zichzelf gesteld ... Lees meer »

Winkelcentrum Hoog Dalem feestelijk geopend

Geplaatst op 23 augustus 2018
Gisteren is het nieuwe winkelcentrum Hoog Dalem te Gorinchem feestelijk geopend! Een mooie ontwikkeling van AM RED in sa... Lees meer »

Top Vastgoed en AM RED openen het nieuwe centrum Brouwerspoort in Veenendaal

Geplaatst op 22 augustus 2018
Het door Top Vastgoed en AM Real Estate Development ontwikkelde plan Brouwerspoort in Veenendaal wordt op donderdag 23 a... Lees meer »

Gemeente Nijmegen gunt ontwikkeling nieuwe wijk Hart van de Waalsprong aan AM en VanWonen

Geplaatst op 6 juli 2018
Gebieds- en vastgoedontwikkelaars AM en VanWonen hebben de tender centrumgebied Hof van Holland in Nijmegen gewonnen. He... Lees meer »

CONSULT van AM RED breidt WELL-expertise uit na behalen WELL Accredited Professional (AP) Certificaat door Anne Biesheuvel

Geplaatst op 5 juli 2018
Anne Biesheuvel, projectcoördinator bij AM Real Estate Development (AM RED) en CONSULT van AM RED, heeft het WELL APTM ... Lees meer »

Urban Interactive District voegt duurzaamheid en levendigheid toe aan Arenapoort in Amsterdam Zuidoost

Geplaatst op 2 juli 2018
Met het tekenen van de overeenkomst tussen de gemeente Amsterdam en de ontwikkelcombinatie OMC (een samenwerking tussen ... Lees meer »

Heijmans Vastgoed en AM RED leveren winkelcentrum Hoog Dalem in Gorinchem vrijwel volledig verhuurd op

Geplaatst op 28 juni 2018
Vandaag is wijkwinkelcentrum Hoog Dalem in Gorinchem door ontwikkelcombinatie V.O.F. Ooster-Linge 2, een samenwerking tu... Lees meer »

Mag jouw baas je bloeddruk meten?

Geplaatst op 21 juni 2018
In een quantified office wordt alles gemeten, met als doel het kantoor perfect af te stemmen op de behoeften van de gebr... Lees meer »

Ontmoet AM RED op de Provada!

Geplaatst op 4 juni 2018
AM RED is dit jaar ruim vertegenwoordigd tijdens de PROVADA 2018. Samen met onze collega’s van AM zijn wij te vinden o... Lees meer »

Wetenschappelijk onderzoek ‘Mental health+ in the workplace’ gesteund door AM RED

Geplaatst op 29 mei 2018
Healthy Urban Living & Working is één van de vijf thema’s van AM. Bij het ontwikkelen van nieuwe kantoren of he... Lees meer »

Gezondste gebouw ter wereld als inspiratie voor debat ‘Healthy Urban Working & Living‘ op de Provada

Geplaatst op 23 mei 2018
Tijdens de Provada op woensdagochtend 6 juni vindt het debat ‘Healthy Urban Working & Living’ plaats. Onder le... Lees meer »

AM en AM RED prominent op de Provada 2018

Geplaatst op 14 mei 2018
AM zal zich ook dit jaar prominent presenteren op de vastgoedbeurs Provada, die van dinsdag 5 juni tot en met donderdag ... Lees meer »

AM RED ontwikkelt samen met Somerset een modern XL-logistiek centrum van 60.000 m2 op de nieuwe logistieke toplocatie Schiphol Trade Park.

Geplaatst op 7 mei 2018
De ambitie is een gebouw te realiseren dat voldoet aan de laatste eisen van moderne logistiek. Denk hierbij aan een BREE... Lees meer »

Beyond Sports huurt ruimte van AM RED in winkelcentrum Noorder Arcade Alkmaar

Geplaatst op 25 april 2018
Per 1 juli 2018 verhuurt AM Real Estate Development (AM RED) een kantoorruimte op de eerste verdieping van winkelcentrum... Lees meer »

Jan Ruitenberg in gesprek met Shopping Center News over de trends in de retailmarkt

Geplaatst op 19 april 2018
‘Het begrip winkelvastgoedontwikkelaar dekt de lading niet meer’ Wie kijkt naar de winkelvastgoedmarkt van nu en die... Lees meer »

AM en AM RED vormen samen één onderneming

Geplaatst op 17 april 2018
Om nog beter te kunnen voorzien in de groeiende vraag naar multifunctionele gebieden en mixed-use gebouwen, met name op ... Lees meer »

Hoogste punt winkelcomplex in Brouwerspoort te Veenendaal bereikt

Geplaatst op 13 maart 2018
Deze week is het hoogste punt van de bouw van het plan Brouwerspoort in Veenendaal bereikt. Het plan omvat ruim 5.800 m... Lees meer »

AM RED geeft gebiedsontwikkeling Overstad in Alkmaar extra impuls door verwerving winkelcentrum Ringers

Geplaatst op 28 februari 2018
AM Real Estate Development (AM RED) heeft winkelcentrum Ringers te Alkmaar overgenomen van BPD. Als nieuwe eigenaar wil ... Lees meer »

Jan Ruitenberg (AM RED): ‘Een succesvol retailconcept kijkt vooruit’

Geplaatst op 27 februari 2018
Adjunct-directeur AM Real Estate Development, Jan Ruitenberg, deelt zijn visie op het ontwikkelen van bestaand en nieuw ... Lees meer »

Ron Haerkens versterkt team AM Real Estate Development

Geplaatst op 7 februari 2018
Bij AM Real Estate Development (AM RED) gaat Ron Haerkens (24) als projectcoördinator aan de slag. Ron gaat zich richte... Lees meer »

AM RED feliciteert ProFit Gym met nieuwe vestiging in Assen Kloosterveste!

Geplaatst op 29 januari 2018
De nieuwe vestiging van ProFit Gym opende afgelopen zaterdag haar deuren in winkelcentrum Kloosterveste. De nieuwe sport... Lees meer »

AM RED aanwezig bij BBI’s Meeting of Minds over de waarde van gezonde gebouwen

Geplaatst op 26 januari 2018
De founding partners van Blue Building Institute, waaronder AM Real Estate Development, waren tijdens de eerste Meeting ... Lees meer »

AM RED verkoopt kantoor De Huygens in Noordwijk aan ATG Europe B.V.

Geplaatst op 18 januari 2018
Kantoor De Huygens is een ontwikkeling van BAM Utiliteitsbouw. Sinds 2016 is het pand in eigendom van AM Real Estate Dev... Lees meer »

AM RED sluit huurovereenkomsten met ANWB en Hans Anders op het Ruiterskwartier te Leeuwarden

Geplaatst op 19 december 2017
Begin 2018 openen deze winkels voor het publiek. In het winkelblok zijn tevens Scapino, de Kaasshop Zaailand en kapsalon... Lees meer »

Gemeente Amsterdam selecteert AM voor mixed use ontwikkeling in Zuidas

Geplaatst op 21 november 2017
Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM is door de gemeente Amsterdam geselecteerd om het eerste deel van de A10-strook in Z... Lees meer »

NRW Jaarprijs 2017 voor winkelcentrum Kerkelanden

Geplaatst op 8 september 2017
AM Real Estate Development en DELA Vastgoed hebben de NRW Jaarprijs 2017 gewonnen voor de herontwikkeling van winkelcent... Lees meer »

Newsalert

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws van AM RED?

Contact

Ptolemaeuslaan 80
3528 BP Utrecht
Postbus 4052
3502 HB Utrecht
T : +31 (0) 30 281 73 00
E: info@amred.nl
KvK: 13012255
www.am.nl

Download hier onze folder